Cautare

4283 de rezultate pentru "accidente rutier in 07 11 2009" (2.72 secunde)
Trotinetele sunt un mijloc de transport fiabil in Romania. Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
In sedinta Comisiei de Dialog Social din data de 30 iulie 2009, secretarul de stat Valentin Preda (foto), in calitate de presedinte al Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii a mediat conflictul izbucnit intre reprezentantii FNPFTRR-Federatia Nationala Patronala a Formatorilor din Transportul Rutier din Romania, FNSSR-Federatia Nationala a Scolilor de Soferi din Romania, Federatia Patronala a Scolilor de Soferi din Romania si minister.
Managerii firmelor romanesti din industrie si constructii se asteapta la inrautatirea situatiei economice in ultimele doua luni din acest an si in ianuarie, evolutie care va atrage si concedieri, in timp ce preturile ar urma sa creasca, potrivit anchetei de conjunctura a Statisticii.
Peste 100 de milioane de euro vor fi investite in cei aproximativ 500 de kilometri de drumuri din cele doua judete Zecile de milioane de euro puse la bataie de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului vin prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), cunoscut si sub numele de programul de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri.
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum si pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, in limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile, altele decat cheltuielile de sponsorizare, mecenat, pentru acordarea de burse private, cheltuielile de protocol, cotizatiile platite la asociatiile profesionale;
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Ministerului Comunicatiilor i-a venit ideea sa avertizeze populatia prin mesaje scrise pe telefonul mobil (SMS) in situatii de urgenta. Probleme ar putea sa apara in zonele afectate de calamitati naturale.
Puteti citi in continuare in ce consta cel mai mare avantaj al inaugurarii tronsonului Turda - Campia Turzii de 10 km: ... Inca nu este lamurita problema datoriilor catre constructor si modalitatea de derulare a contractului intre minister si constructor in 2011.
Lucratori ai Biroului Cercetari Accidente Rutiere soldate cu victime, din cadrul Brigazii Rutiere, l-au identificat pe D.
Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta numarului de persoane care isi pierd viata in urma accidentelor rutiere. Doar in primele sapte luni ale anului 2021 s-au petrecut peste 2500 de accidente grave de circulatie.
Totodata, din cauza unor lucrari, pe DN 1A, intre kilometrii 155+270 de metri si 155+280 de metri, intre localitatile Cheia si Sacele, in judetul Brasov, traficul rutier se desfasoara pe un singur fir, alernativ in ambele sensuri.
Din aceste considerente, le recomandam conducatorilor auto care nu au legatura cu mitingurile anuntate sa evite, in acea zi, deplasarile inspre Capitala. ... • Dinspre Constanta se poate ajunge in Capitala, in cazul aglomerarii Autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, pe urmatoarele rute ocolitoare:
Senatorii au dat unda verde astazi, 6 februarie, proiectului de lege care prevede ca soferii teribilisti care provoaca accidente grave nu mai scapa de o sentinta ispasita dupa gratii.
Cea mai aglomerata artera din Bucuresti, blocata timp de o luna Traficul rutier va fi ingreunat, timp de o luna, in Piata Victoriei, deoarece in zona se toarna din nou asfalt.
Au fost date in folosinta 4 pasarele pietonale, una in Comarnic, doua in Busteni si una in Azuga Sambata seara au fost date in folosinta 4 pasarele pietonale, una in Comarnic, doua in Busteni si una in Azuga.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier. In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. ... Va multumesc ca va faceti datoria si ca ne tineti in siguranta Daca esti sofer e clar ca ai fost oprit in repetate randuri de agentii de la Rutiera.
Inca un accident rutier in care a fost implicata o ambulanta a avut loc luni dimineata in Capitala. Autotutilitara s-a rasturnat intr-o intersectie din sectorul 5 al Bucurestiului.
google-analytics.com